Onderhoud

Kleine beurt, grote beurt? Ieder merk en type auto heeft een ander onderhoudsschema.

Wij voeren onderhoud uit volgens voorschriften van de fabrikant. en gebruiken daarbij onze eigen kennis en ervaring om dit aan te vullen of eventueel dingen te laten

Welke filters en slijtagedelen aan vervanging/verversing toe zijn is vaak afhankelijk van de gereden kilometers of de verstreken tijd sinds het vorige onderhoud

Wij zullen het onderhoud aan uw auto begroten, overleggen met u de eventuele gebreken en de daarbij horende kosten en zullen uw auto vervolgens weer met een frisse nieuwe onderhoudsbeurt afleveren!

APK

De meeste auto's zijn verplicht om jaarlijks voor de APK naar de garage te gaan.

Wij keuren uw auto, overleggen met u de eventuele gebreken en de daarbij horende kosten en zullen uw auto vervolgens weer met een frisse nieuwe APK afleveren.

Aircoservice

Dat ook het aircosysteem net als uw motor onderhoud nodig heeft is iets wat vaak vergeten wordt. volgens de geleerden verliest het aircosysteem zo'n 10 procent van zijn koudemiddel per jaar. Ook is het aircosysteem gevuld met een beetje olie waarvan de kwaliteit achteruit gaat in de loop van de tijd.

Bij een aircoservice halen wij het aircosysteem leeg vullen hem weer opnieuw met de juiste hoeveelheid aircogas en nieuwe olie.