Voor diegene die mij nog niet kent.

Hallo, mijn naam is Jeroen Heetkamp. 30 jaren oud. Opgegroeid in Raalte en samen met mijn vriendin Iris en zoontje Mik nog steeds woonachtig in Raalte.

In mijn vrije tijd ben ik net als op het werk graag bezig met klussen en met voertuigen. Zo heb ik eens ooit samen met Iris een camper gebouwd, hebben we eigenhandig ons volledige huis verbouwd, maak ik zelf meubels, ga ik graag op motorvakantie en draai m'n hand er niet voor om om alles altijd zelf te maken en repareren.

Je zou me eventueel kunnen kennen van alweer een hele tijd geleden. In 2010 ben ik begonnen met mijn eerste stage in de autotechniek bij Edwin Melenhorst en heb hier het vak mogen leren in deze werkplaats.

In de afgelopen dertien jaar heb ik niet stilgezeten. Mijn monteursdiploma technisch specialist gehaald. Waarna ik ben gaan doorstuderen aan de HTS autotechniek. Ik ben niet het type jongen dat heel lang stil achter een bureau kan zitten dus toch maar weer de werkplaats ingegaan en in 2019 als zzp'er ingeschreven. De afgelopen 4,5 jaar als zzp'er bij veel garages, zowel dealers als universele garages, mogen werken. Inmiddels (per 1 juli 2023) zijn Edwin Melenhorst en ik een samenwerking aangegaan. Ik ga de werkplaats organiseren en zal dus alle apk onderhoud en reparaties uitvoeren, Edwin gaat zich bezig houden met aankopen en repareren van occasions en zal waar nodig bijspringen bij drukte.

Dit is zo'n beetje wie ik ben en wat ik zoal gedaan heb de afgelopen jaren.

Kom gerust eens langs in de werkplaats om kennis te maken!